Bright Green Technology toegewezen als eerste distributeur

Stogger BV, de Nederlandse verlichtingsinnovator heeft het Engelse Bright Green Technology toegewezen als exclusief distributeur voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Het Stogger engineering team heeft een draadloos LED verlichtingssysteem ontwikkeld dat kabels elimineert. De LED modules worden simpelweg gemonteerd op een PowerBoard en voorzien van stroom door een 48V voeding. Initieel ontwikkeld voor doosletter verlichting, heeft het systeem meerdere toepassingsgebieden in architectuur, winkels, tuinbouw en andere markten.

Voor de lancering heeft Stogger verschillende innovatie awards gewonnen, inclusief de prestigieuze Codega en Europese Aluminiumfolie Award.

Met een sterke reputatie in LED verlichtingssystemen voor reclame, architectuur en adverteren, zal Bright Green Technology verantwoordelijk zijn voor verkoop, marketing en technische support. Er zal tevens een grote voorraad van Stoggers complete range aanwezig zijn in het Verenigd Koninkrijk.

De initiële overeenkomst houdt ook in dat Bright Green Technology een preferred partner status krijgt in het Midden-Oosten, waar ze ook een substantiële markt aanwezigheid heeft opgebouwd.