Tuinbouw verlichting

Stogger heeft een betere en slimmere manier ontwikkeld om gewassen te verlichten. Gebaseerd op onze gepatenteerde draadloze LED technologie, is de ultieme tuinbouw LED gecreëerd: de Stogger HORTI.

Wat is de Stogger HORTI?

De HORTI is de enige tuinbouw LED welke gebaseerd is op draadloze verlichting technologie. Hierdoor is elke combinatie van LEDs mogelijk, waarbij iedere LED individueel op elke locatie geplaatst kan worden. Hierdoor kan op basis van de klantwens, een 8-, 12- of 15-band spectrum gecreëerd worden. Alle combinaties zijn mogelijk!

Door professionele LEDiL lenzen te gebruiken, kan elke individuele LED afzonderlijk voorzien worden van de gewenste lens. Hierdoor wordt een uniek lichtbeeld gecreëerd. Daardoor kan de plant penetratie tot 200% worden verhoogd. Doordat ook nog eens individuele LED secties binnen de HORTI separaat gedimd kunnen worden, is een optimale flexibiliteit gegarandeerd.

Waarom kiezen voor de Stogger HORTI?

Er zijn verschillende redenen waarom de HORTI de beste onderzoek LED in de markt is:

 • Ultieme flexibiliteit
  Voor elke klant kunnen lampen op basis van op maat gemaakte lichtrecepten, eenvoudig worden gecreëerd. Het volledige spectrum is beschikbaar

 • Laagste installatie kosten

  Bespaar 75% op de LED installatiekosten in verticale stadstuinbouw

 • Ultieme energie efficiëntie
  Tot 50% verhoging van energie efficiëntie: minder kosten, hogere opbrengst

 • Individueel dimmen
  0-100% dimmen van elke individuele golflengte

 • Geen kabels meer
  Tot wel 300 LEDs aansluiten op slechts één connector

 • Snelste installatie
  Tot 3 m2 planten kunnen belicht worden, door de installatie van slechts één HORTI.