Awards

Stogger EEN VAN DE MEEST INNOVATIEVE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND

Stogger is geëindigd op de 13e plaats tijdens de 13e editie van de MKB Innovatie top 100 als meest innovatieve MKB onderneming van Nederland. WOW!!! Wij zijn erg trots en dankbaar, dat de innovatie van onze draadloze verlichtingsoplossing landelijk erkend wordt. Tevens onze dank aan alle mensen die op ons gestemd hebben voor de publieksprijs.

Kijk hier voor de hele ranglijst.

Europese Aluminiumfolie Trofee

Stogger heeft de European Alufoil Trophy 2018 in de categorie Technical Innovation gewonnen. Stogger BV uit Nederland heeft hierbij samengewerkt met Novelis Duitsland om Stogger draadloze LED verlichting te ontwikkelen: een eenvoudige en minder arbeidsintensieve verlichtingsoplossing, welke aluminiumfolie gebruikt om elektrische stroom te transporteren.

De aluminiumfolie vervangt de kabels van traditionele LED modules. Het PowerBoard is een gerecycled PET paneel, gelamineerd met 3 lagen aluminium alloy AA 1200. Onze draadloze LED modules kunnen elektrisch verbonden worden met het PowerBoard door deze modules hierop te schroeven. De lager aluminiumfolie zijn uitstekende geleiders van elektrische stroom. Het PowerBoard kan in uiteenlopende vormen gefreesd of gezaagd worden en het potentieel is aanwezig om geautomatiseerd LED modules aan te brengen op het PowerBoard, zodat er geen handenarbeid meer benodigd is voor het aanbrengen van verlichting.

Codega Award

Tijdens een zeer bijzondere prijsuitreiking in de prachtige Villa Foscarini Rossi in Venetië, heeft Stogger een Codega Award in ontvangst genomen. De Codega Award is een internationale erkenning toegekend aan de beste oplossingen binnen de verlichtingsindustrie. Namens Stogger waren Stefan Dorssers en Aubert Dupont aanwezig om met de eer te gaan strijken.

Voor meer informatie, kijk hier op de Codega Award website.

De ceremonie vond plaats op 13 Oktober volgend op een conferentie over slimme verlichting, welke plaatsvond op de Internationale beurs Illuminotronica.

InnovAward

Uit maar liefst 84 inzendingen is Stogger geselecteerd als finalist voor de InnovAward 2017.

“Dit is een erkenning voor de revolutionaire innovatie welke we hebben ontwikkeld”, zegt Pieter Peeters, directeur van Stogger.

De InnovAward, welke eens in elke 2 jaar wordt georganiseerd, heeft als doel het stimuleren van ondernemers in het realiseren van echte product of service innovaties in het MKB. Bij voorkeur in samenwerking met andere ondernemers.